CAST handelscentrum voor schoenen, sport & mode

Waarmee verrassen we de bezoekers…

Dat is elk seizoen weer de vraag. We starten ruim van tevoren met het bepalen van de thema’s en trends die gaan komen. Alles wordt doorgesproken en bekeken om te bepalen welke thema’s het meest relevant zijn. Dit doen we samen met Marijn, de manager bij CAST. Vervolgens gaan wij aan de slag in ons lab met het uitwerken. Een brainstorm sessie waarbij woorden, plaatjes kleuren en materiaal worden samengevoegd tot een eerste ruwe opzet. We zoeken naar welke styling elementen nodig zijn om de trends te visualiseren. We werken de ideeën uit. Soms maken we een moodboard maar het kunnen ook schetsen, een kleurkaart of een mix van dit alles zijn. We zetten elke keer weer presentaties neer die inspireren en tot de verbeelding spreken.

Een fijne sfeer in het hele Beursgebouw.

Het is een groot beursgebouw, dat maakt dat de posities van de presentatie punten goed gekozen moeten worden. Belangrijk is dat de presentaties op de hoofd routing binnen het centrum worden geplaatst. Maar ook minder drukke gangen worden in het plan mee genomen zodat er overal wel wat te zien en te beleven valt.

Wij stropen de mouwen op

Na goedkeuring van ideeën en het budget gaan we aan de slag. We kopen in, bereiden voor en werken nauw samen met het team van Cast. We houden contact met de afdeling communicatie en kijken mee op gebied van grafische vormgeving. Samen met de beurs medewerkers zetten we de grote lijnen uit. Styling & detail nemen we voor onze eigen rekening. Zo kijken en werken we mee in alle lagen van de voorbereiding,  en ziet alles er spik en span uit als de beurs haar deuren opent. Bij elke thema dag maken we aanpassingen zodat er het hele seizoen beweging in de presentaties zit.

Door met ons samen te werken is CAST verzekerd van een goede sfeer op de beursvloer.

Het mooiste compliment...

Als we bezoekers foto’s zien maken

Wij worden blij wanneer onze presentaties gefotografeerd worden, dat betekend dat het doel van inspireren behaald is. Nog leuker is het wanneer we op winkel bezoek gaan en daar een interpretatie terug zien van ons eigen werk. Dat bij navraag dan blijkt dat men inderdaad het idee heeft mee genomen bij Cast handelscentrum voor schoenen, sport & mode. 

 

ELEMENTEN DIE WIJ INZETTEN

Trends uitwerken & toepassen – Beursstyling – Over-all sfeer bewaken

WETEN WAT STIJL lab VOOR JOUW MERK KAN BETEKENEN?

Stjlib

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar hello@stijl-lab.nl of plan eenvoudig een belafspraak via onze online agenda.

Direct bellen naar 06-52091594 (Saskia) of 06-52091597 (Mirjam) kan ook, maar soms hebben we even de handen vol. 🙂

Laat dan een berichtje achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Stijlab