MONDiART

Bij Mondiart wisten ze ook nog niet precies waar ze naar op zoek waren

Maar ze voelden feilloos aan dat werken met stylisten een absolute meerwaarde heeft. Met een groep van 5 stylisten, allemaal werkzaam als interieurstylist, en aangesloten bij de beroepsvereniging BNS Crisp, vormen wij het creatieve team achter de “Stylist Choice collectie”. Ieder met haar eigen specialisme en visie. Juist deze bundeling van krachten draagt bij aan de kwaliteit van de Stylist Choice collectie.

Samen ‘bouwen’ aan een nieuw label.

Er is een grote keus aan beeld bij de firma Mondiart, wel 8000 stuks. Samen met de diverse ondergronden en productgroepen is de collectie overweldigend. Binnen het label Stylist choice maken we een aantal minicollecties. Deze vertegenwoordigen stuk voor stuk een actuele woontrend. Met elk een eigen verhaal in sfeer, kleur en stijl. Deze collecties moeten ervoor gaan zorgen dat inkopers geïnspireerd worden en het complete plaatje kopen. Om nog meer te inspireren presenteren we de collecties ook toegepast in beeld.

Binnen MONDiART zijn wij eigen en uniek

Dit benadrukken wij met onze eigen naam “Stylist Choice”. We kiezen de kleur, vorm en het lettertype. We gaan voor een zachte peach kleur die staat voor vrouwelijkheid en tegelijkertijd een afgeleide is van de oranje kleur waar MONDiART om bekend staat. Deze collectie verdient een eigen magazine met eigen uitstraling en vormgeving, we laten niets aan het toeval over. De vormgeving wordt helder, overzichtelijk en vooral licht. Natuurlijk komt hier ook in wie die dames achter het label zijn. Fotograaf, locatie, dresscode, props en een moodboard met ideeën wordt geregeld. Samen maken we er een gezellige dag van met top foto’s als eindresultaat. De Lancering wordt gepland op de beurs “Show-up”. We denken mee in de opzet van de beursstand zodat alles klopt en elkaar versterkt.

Het resultaat

Een prachtige collectie! Binnen deze collectie kun je naar hartenlust combineren en een interieur op verschillende manieren sfeer geven. De vijf mini collecties zijn geïnspireerd op actuele trends en kennen een creatieve vertaalslag in kleur en print. Door voor vijf verschillende stijlen te kiezen spreken we een brede doelgroep aan. Van rustiek tot modern en van neutrale tinten tot extreem kleurrijk. Nieuwsgierig geworden, bekijk dan de brochure die wij hebben gemaakt met de brochure button één stap terug.

 

ELEMENTEN DIE WIJ INZETTEN

Collectioneren – Trends uitwerken & toepassen – Branding – Fotostyling – Stand ontwerp

WETEN WAT STIJL lab VOOR JOUW MERK KAN BETEKENEN?

Stjlib

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar hello@stijl-lab.nl of plan eenvoudig een belafspraak via onze online agenda.

Direct bellen naar 06-52091594 (Saskia) of 06-52091597 (Mirjam) kan ook, maar soms hebben we even de handen vol. 🙂

Laat dan een berichtje achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Stijlab