EVENT lab

Van een modeshow in het Amsterdamse bos tot een beursstand op Maison et Objet in Parijs: in ons EVENT lab bruist het van de ideeën.

We zorgen voor de aankleding waarbij we het liefst met levend groen en echte materialen werken. Authentieke flessenrekken, vintage meubeltjes en andere bijzondere ‘ouwe meuk’, waarmee wij een geweldige beursstand creëren die enorm de aandacht trekt.

En daar gaat het om: opvallen, mensen naar je toe trekken. Ervoor zorgen dat bezoekers jou én jouw verhaal niet snel vergeten.

EVENT STYLING

Wil jij graag een stijlvolle aankleding van je brand-event, beurs, expositie of pop-up store?

Wij maken een stylingplan dat helemaal aansluit bij jouw wensen, zorgen voor het idee en de aankleding op de locatie. Een totale beleving waar je indruk mee maakt. Samen gaan we aan de slag met het bedenken van een uniek concept, welk thema geven we aan jouw evenement. Daarna maken we aan de hand van het budget een plan voor de stijlvolle aankleding van jouw beurs, evenement of feest!

GROEN STYLING

Bloemen & planten geven altijd net de finishing touch voor een sfeervolle aankleding waar iedereen zich fijn bij voelt. Wij worden heel vrolijk van mooie bloemen en planten en kunnen hiervoor ook een passend plan maken en uitvoeren.

Flower up your day!

TOTALE PLAATJE

Het resultaat is een prikkelende presentatie! Wij verzinnen altijd iets waardoor de bezoekers jouw merk niet snel zullen vergeten!

WETEN WAT STIJLlab VOOR JOUW MERK KAN BETEKENEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar hello@stijl-lab.nl of plan eenvoudig een belafspraak via onze online agenda.

Direct bellen naar 06-52091594 (Saskia) of 06-52091597 (Mirjam) kan ook, maar soms hebben we even de handen vol. 🙂

Laat dan een berichtje achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.