RETAIL lab

Voor retail, shop-in-shop, hospitality

Heb jij een fysieke ruimte waar je jouw producten of diensten aanbiedt? Hoe zorg je er dan voor dat als klanten binnen stappen ze elke keer weer verrast worden?

In het RETAIL lab helpen wij jou met het creatief presenteren van jouw merk. De tijd om je interieur eens in de zeven jaar te veranderen is nu echt voorbij. Wij ontwerpen een interieur dat flexibel is en met jou mee kan bewegen!

Samen zorgen wij ervoor dat jouw winkel, showroom of toffe B&B de aandacht krijgt die het verdient. Een totaal plaatje dat klopt!

INTERIEUR

Prikkel je klanten vaak genoeg dat zij geïnteresseerd blijven in jouw merk? De klant komt niet alleen voor jouw product maar steeds meer voor de ervaring en beleving die hij krijgt. Die beleving kan de klant aan jouw merk binden en aanzetten tot aankoop. Maar hoe zorg je ervoor dat als klanten binnen stappen ze elke keer verrast worden?

Onze concepten zijn creatief, flexibel maar vooral resultaat gericht. Is een verbouwing nodig om de beleving te optimaliseren?  Dan maken wij een plan van A tot Z. Maar soms kunnen simpele aanpassingen al voldoende zijn om het interieur een nieuwe impuls te geven.

Wil je een inspirerende winkel, werkplek, showroom of een toffe B&B? Wij denken met je mee voor interieur zakelijk of particulier en voor elke denkbare ruimte.

VISUAL MERCHANDISING

Is de visuele prik er wel een beetje af in jullie winkels? In het RETAILlab kunnen wij jou ontzorgen op een breed vlak van retail vragen zoals, hoe spreek ik de merkidentiteit uit in een mooie winkelpresentatie? Hoe zorg ik ervoor dat de klant mijn winkel in stapt en verrast wordt met de creatieve uiting van mijn merk?

Wij helpen bij het helder & duidelijk neerzetten van je collectie. Volgen trends op de voet en weten deze in jouw collectie tot leven te brengen. Het inzetten van zintuigelijke stimuli, zoals muziek, verlichting en geur zijn ook van invloed op de stemming waarin we de klant kunnen sturen. Genoeg manieren om op de gewenste manier te zorgen dat klanten jouw winkel binnen zullen lopen én langer in je winkel verblijven.

De merkchemie gaat hierdoor bruisen en klanten kunnen niet meer om jou heen!

STYLING

Ga de verbinding aan met de klant. Dit is belangrijker dan ooit tevoren. Maar de vraag is hoe? Elk seizoen je winkel aanpassen met behulp van toffe styling is best kostbaar.

Wij hebben hiervoor de oplossing! Aan de hand van een seizoensplanning maken we een stylingplan. Wij nemen alle materialen mee die nodig zijn voor een eigentijds beeld, en wisselen deze zo vaak als jij wilt. Dit bespaart jou kosten. De materialen huur je namelijk bij ons voor een percentage van de aanschaf prijs.

Goede styling kan jouw identiteit versterken, en de klant blijvend verrassen, styling zorgt voor die fijne sfeer waar klanten graag voor terug komen.

WETEN WAT STIJLlab VOOR JOUW MERK KAN BETEKENEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar hello@stijl-lab.nl of plan eenvoudig een belafspraak via onze online agenda.

Direct bellen naar 06-52091594 (Saskia) of 06-52091597 (Mirjam) kan ook, maar soms hebben we even de handen vol. 🙂

Laat dan een berichtje achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.