BINNEN 7 DAGEN ZICHT OP JE MERK

Gaat jullie merk op in de massa? Zouden jullie je eigen merk voorbijlopen in de winkel? Zoeken jullie naar dat ‘je ne sais quoi’ dat jullie branding meer body en houvast geeft door alle lagen van jullie presentatie en communicatie? Zijn jullie er pijnlijk van bewust dat er van alles gedaan kan en moet worden aan jullie styling… maar weten jullie niet waar je moet beginnen?

Dan is de STIJLcheck precies wat jullie nodig hebben!

HET STIJL check PROCES

HET ONDERZOEK

We bekijken de visuele uitstraling van je bedrijf van alle kanten en stellen veel vragen – héél veel vragen. We leggen je merk en jou dus een klein beetje op de pijnbank… maar allemaal voor het goede doel: een sterkere styling.

HET EXPERIMENT

We trekken ons terug in ons lab en gaan op zoek naar oplossingen. Het kan altijd mooier, beter, spannender, origineler. Hoe? Dat gaan wij voor je bedenken. En we komen bij je terug met een glasheldere presentatie van onze ideeën waar je helemaal blij van wordt.

DIT KRIJG JE

Behalve onze creatieve visie op de visuele uitstraling van jouw bedrijf, stellen we ook een concreet plan van aanpak voor je op, met bijbehorende offerte voor de uitvoering. Enthousiast geworden? Dan kunnen we meteen doorpakken.

DE INVESTERING

De STIJLcheck kost slechts € 595 excl. btw. Voor die kleine – en slimme – investering gaan twee door en door ervaren stylingspecialisten, intensief met je visuele uitstraling aan de slag… en daar heb je nog jaren plezier van.

Geïnteresseerd in de STIJLcheck? Plan een vrijblijvende belafspraak en dan vertellen we er graag meer over.

TEAK & WOOD KOOS VOOR DE STIJLCHECK

Van WEBSHOP met verkoop vanuit een loods naar inspirerende WOONWINKEL

Teak & Wood een importeur en retailer in reclaimed teakhouten meubelen maakte deze stap. Wij werden ingeschakeld om deze uitdaging vorm te geven.

WETEN WAT STIJL lab VOOR JOUW MERK KAN BETEKENEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar hello@stijl-lab.nl of plan eenvoudig een belafspraak via onze online agenda.

Direct bellen naar 06-52091594 (Saskia) of 06-52091597 (Mirjam) kan ook, maar soms hebben we even de handen vol. 🙂

Laat dan een berichtje achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.