TEAK & WOOD

Cleamens, de oprichter van Teak & Wood, realiseerde zich dat alleen teak houten meubelen neerzetten niet genoeg zou zijn.
Want alles bij elkaar wordt dit al snel één grote bruine brei, en zie je door de bomen de kasten en tafels niet meer. 

Om zijn assortiment overzichtelijk te presenteren is een goede styling essentieel, dit zorgt voor sfeer en kleur. Maar het meest interessant is dat je met goede styling, gebaseerd op de laatste woontrends, je klant ook kan laten zien hoe je al deze interieur items in meerdere sferen kan toepassen. Dit maakt dat je met hetzelfde assortiment een veel bredere klantgroep aanspreekt.
Met deze sfeervolle hoeken creëer je ook makkelijk een logische routing. Zo prikkel je je klanten, en navigeren ze als vanzelf door jehele winkel.

Inspirerende presentaties

Maar welke woonaccessoires moet je dan inkopen? Wat past bij welke woontrend, er is zoveel….
Om Cleamens te helpen bij zijn inkoop stellen we een lijst samen meteen aantal suggesties op gebied van verlichting, klein meubilair, kussens en karpetten en iets voor aan de wand. Zo geven we de woontrends nog meer karakter en komen de thema’s nog beter tot hun recht. Dit maakt de winkel ervaring voor je klant compleet. 

Omdat een assortiment nu eenmaal altijd in beweging is wil je de ruimte wel flexibel houden. Daarom hebben wij flexibele styling elementen ontworpen speciaal voor Teak & Wood. Losse houten elementen die als wand kunnen fungeren, en het makkelijk maken om een kleine afdelingen of sfeerhoek te creëren. Ook bedachten we metalen frames die multi inzetbaar zijn. Om een actie onder de aandacht te brengen, een product uit te lichten of b.v. als informatiedrager. 

Zo wordt het maken van inspirerende presentaties extra makkelijk! En na één maand of een heel seizoen gooi je de boel gewoon weer om. Het Resultaat Een woninginrichter van formaat waar je als klant zeker geïnspireerd wordt!

ELEMENTEN DIE WIJ INZETTEN
Collectioneren – Trends uitwerken – Interieur ontwerp – VM

WETEN WAT STIJL lab VOOR JOUW MERK KAN BETEKENEN?

Stjlib

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar hello@stijl-lab.nl of plan eenvoudig een belafspraak via onze online agenda.

Direct bellen naar 06-52091594 (Saskia) of 06-52091597 (Mirjam) kan ook, maar soms hebben we even de handen vol. 🙂

Laat dan een berichtje achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Stijlab