CASES ONDER DE LOEP

Samen aan de slag met de stijllaboranten van STIJL lab!

Omdat elke vraag uniek is, worden oplossingen op maat gemixt en samengesteld tot jouw unieke STIJL formule. Een etalage of een vloerplan, het samenstellen van een collectie of het ontwerpen van een winkel of beursstand: durf je ons de vrije hand te geven? Te vertrouwen op onze kennis en creativiteit? Dan gaan we graag voor je aan de slag. 

Het liefst werken we met authentieke merken, gedreven retailers en fabrikanten. We zien ook uit naar samenwerkingen met cross-overs van retail, horeca en hotellerie. Wij gaan voor een langdurige samenwerking. We willen ons verbonden voelen met jouw bedrijf en merk, zodat we actief mee kunnen denken over het nieuwe seizoen of de volgende collectie.

“IT’S ABOUT RoMi” | “GOOD & MOJO”

Je bent leverancier van een toffe lampencollectie, maar hoe geef je je merk een eigen look & feel en vertaal je deze naar sfeervolle foto’s en prikkelende overzichtelijke beurspresentaties?

“MONDIART”

Meer klanten, minder keuzestress Mondiart, producent van en groothandel in creatieve muurdecoraties, heeft een gigantisch aanbod in artwork. En dat leverde Mondiart zelf en hun klanten de nodige keuzestress op. Wij hielpen om de collectie te structureren en zo een duidelijker aanbod neer te zetten…. En betere verkoopresultaten.

Showroom “B-living”

Restyling van een showroom

Een showroom moet aantrekkelijk & inspirerend zijn, maar het belangrijkste van alles, verkoopkracht hebben! Hoe realiseer je een showroom die flexibel is en de klanten hebberig maakt. Dit is wat wij voor B-living hebben gerealiseerd.

Winkel interieur “VROUW”

Oei ik groei en nu?

Met veel passie heb je een winkel opgezet en dat werpt zijn vruchten af! Tijd voor een groter pand. Maar hoe ga je die inrichten zodat je winkel kan meebewegen met alle wisselende collecties en ideeën om de klant telkens weer te verrassen?

“CAST” Handelscentrum voor schoenen, mode & sport

INSPIRATIE, daarvoor bezoek je een beurs.

Wat zijn de nieuwe trends en wat ga je inkopen voor jou winkel? Wij verzorgen al een aantal jaar de trendpresentaties en de gehele aankleding van de beurzen die gehouden worden bij CAST. Hiermee brengen we winkeliers en inkopers van filiaalbedrijven in de juiste stemming voor fijne inkoop momenten.

WETEN WAT STIJLlab VOOR JOUW MERK KAN BETEKENEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur een mailtje naar hello@stijl-lab.nl of plan eenvoudig een belafspraak via onze online agenda.

Direct bellen naar 06-52091594 (Saskia) of 06-52091597 (Mirjam) kan ook, maar soms hebben we even de handen vol🙂 Laat dan een berichtje achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.