FOTO lab

Verkoop jij je producten online? Hoe zorg je er dan voor dat je niet opgaat in de massa?

In het FOTO lab ontwikkelen we een stijlplaatje dat past bij jouw merk. We verzorgen ook de styling tijdens de fotoshoot. Geen saaie productfoto’s op een witte achtergrond, maar een mooie setting waarin het product goed tot zijn recht komt.

Wij creëren voor jou een unieke online etalage met sfeervolle foto’s die jouw merk versterken. Hiermee ga jij het verschil maken!

FOTOSTYLING

Klanten maken digitaal kennis met jouw merk en producten. Je wilt in deze digitale ontmoeting dan natuurlijk ook super goed doen. Wij helpen jou met deze onlinepresentatie! 

DE SET

We nemen samen door wat de wensen zijn en wat jouw visie is. Dan gaan wij aan de slag! We maken een moodboard van de beoogde sfeer en stijl, en toetsen deze aan jouw merkidentiteit. Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste props en locatie. De juiste mix van materialen kleuren & locatie zorgen voor een pakkend en prikkelend beeld, passend bij jouw identiteit. Om jou helemaal te ontzorgen kunnen we ook een topfotograaf voor je regelen.

ONLINE ETALAGE

Het resultaat zijn beelden met aandacht voor sfeer & detail die onmisbaar zijn geworden in de digitale wereld. Sfeervolle foto’s van jouw producten zorgen voor jouw online etalage, en onderscheiden jouw merk van de massa. Alleen een vrijstaande foto van je product is niet meer voldoende, klanten willen jouw visie voelen!

Naast fotostyling voor je online etalage kunnen we je ook helpen met producties voor andere doeleinden. B.v. productfotografie, interieurfotografie of sfeerfoto’s voor in een brochure.

WETEN WAT STIJLlab VOOR JOUW MERK KAN BETEKENEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar hello@stijl-lab.nl of plan eenvoudig een belafspraak via onze online agenda.

Direct bellen naar 06-52091594 (Saskia) of 06-52091597 (Mirjam) kan ook, maar soms hebben we even de handen vol. 🙂

Laat dan een berichtje achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.