Mix & Match de STIJL elementen

Jij weet precies waar jouw toffe merk voor staat. Maar je vindt het moeilijk de vertaalslag te maken naar een visuele vormgeving of heb je simpelweg geen tijd? Hoe kun jij je merk off en online sterk presenteren?

Met onze jarenlange ervaring helpen wij je om jouw merkverhaal te vertellen zonder woorden. Dat is onze passie. Met de juiste kleuren en materialen creëren we de juiste sfeer en beleving die passen bij jouw merk. We stellen de optimale mix van stijlelementen samen in ons RETAIL lab, FOTO lab, of EVENT lab. Op het gebied van interieurontwerp, restyling, visual merchandising, seizoenstyling, etaleren, routing en andere stylingservices voor merken en organisaties

In ons STIJL lab ontstaat pure chemie tussen mens en merk.

RETAIL lab

Heb jij een fysieke ruimte waar je jouw producten of dienst aanbiedt? Hoe zorg je er dan voor dat als klanten binnen stappen ze elke keer verrast worden?

In het RETAIL lab helpen wij jou met het creatief presenteren van jouw merk. De tijd om je interieur eens in de zeven jaar te veranderen is echt voorbij. Prikkel je klanten vaak genoeg dat zij geïnteresseerd blijven in jouw merk? Wij ontwerpen een interieur dat met jou mee kan bewegen!

Samen zorgen wij ervoor dat jouw winkel, showroom of toffe B&B de aandacht krijgt die het verdient. Een totaal plaatje dat klopt!

FOTO lab

Verkoop jij je producten online? Hoe zorg je er dan voor dat je niet opgaat in de massa?

In het FOTO lab ontwikkelen we een stijlplaatje dat past bij jouw merk. We verzorgen de styling tijdens de fotoshoot. Geen saaie productfoto’s op een witte achtergrond, maar een mooie setting waarin het product goed tot zijn recht komt.

Wij creëren voor jou een unieke online etalage met sfeervolle foto’s die jouw merk versterken. Hiermee ga jij het verschil maken!

EVENT lab

Van een modeshow in het Amsterdamse bos tot een beursstand op Maison et Objet in Parijs: in ons EVENT lab bruist het van de ideeën.

We zorgen voor de aankleding waarbij we het liefst met levend groen en echte materialen werken. Authentieke flessenrekken, vintage meubeltjes en andere bijzondere ‘ouwe meuk’, waarmee wij een geweldige beursstand creëren die enorm de aandacht trekt.

En daar gaat het om: opvallen, mensen naar je toe trekken. Ervoor zorgen dat bezoekers jou en jouw verhaal niet snel vergeten!

WETEN WAT STIJLlab VOOR JOUW MERK KAN BETEKENEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar hello@stijl-lab.nl of plan eenvoudig een belafspraak via onze online agenda.

Direct bellen naar 06-52091594 (Saskia) of 06-52091597 (Mirjam) kan ook, maar soms hebben we even de handen vol. 🙂

Laat dan een berichtje achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.